Bescherming persoonlijke gegevens

.    
"I.M.S.BVBA respecteert de privacy van de gebruikers van haar website. Het verzamelen van persoonlijke gegevens via deze website, en het gebruik dat I.M.S.van deze gegevens maakt, is in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

I.M.S.gebruikt uw gegevens bijvoorbeeld om u een bevestiging van een e-mail te versturen, of om gevraagde documentatie naar het door u aangegeven persoonlijke adres over te maken. De gegevens kunnen tevens worden gebruikt voor direct marketingdoeleinden binnen het bedrijf.

U kunt verzet aantekenen tegen de aanwending van die gegevens voor doeleinden van commerciŽle prospectie. U hebt ook het recht op inzage in de persoonlijke gegevens die U aanbelangen en u kunt deze, indien nodig, laten verbeteren. Dit alles op schriftelijk verzoek van uwentwege gericht aan I.M.S evba,Gasthuisstraat 27 - 9500 Geraardsbergen."
 
Elke gelijkenis met bestaande personen, gebeurtenissen, activiteiten, aangehaalde voorbeelden of namen van personen berust op louter toeval
 
IMS geeft de bezoeker van deze site geen toelating om de opgenomen gegevens te kopiŽren, af te drukken en aan te wenden. De op deze website vermelde gegevens zijn louter voor demonstratieve doeleinden opgenomen en kunnen niet door de bezoeker van deze website worden aangewend.